Sommerjobb for studenter hos oss i Bodø - 2020

Er du i et utdanningsløp som er relevant for oss og ute etter en sommerjobb som passer til utdanningen?

Sommerjobb student

Vi har gleden av å tilby sommerjobber for deg som er student. Gjennom våre stillinger har du muligheten til å skaffe deg relevant praksis i studietiden. Sommeren 2020 skal vi ta inn sommervikarer til vårt hovedkontor i Bodø for å utføre arbeidsoppgaver knyttet til vår virksomhet.

Nordlandsnett
Nordlandsnett AS er et datterselskap i konsernet Bodø Energi AS. Konsernet har ca 300 ansatte, hvorav ca. 60 ansatte er ansatt i Nordlandsnett.

Nordlandsnett bygger, eier og drifter strømnett i kommunene Beiarn, Bodø, Fauske, Gildeskål, Lurøy, Meløy, Rødøy, Saltdal, Sørfold og Træna. Vi har hovedkontor i Bodø og avdelingskontorer på Fauske, Inndyr, Rødøy og Lurøy.

Ønsker du mer info om Nordlandsnett finner du det her på våre nettsider.

Kvalifikasjoner:
Vi er ute etter søkere som tar bachelor/master-grad innenfor Energi og Miljø, IKT, Elkraft eller lignende. Nordlandsnett søker deg som er lærevillig og motivert for å jobbe med en sentral del av det fornybare samfunnet, nemlig fremtidens elektriske kraftsystem.

Nordlandsnett ønsker at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet og oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisitet.

Arbeidsoppgaver
Nordlandsnett vil tilby arbeidsoppgaver som er tilpasset kvalifikasjoner og faglig bakgrunn.

Vi forventer ikke at du kan alle arbeidsoppgavene, men du må ønske å bidra positivt i et hektisk og spennende arbeidsmiljø. Er du nysgjerrig, lærevillig og har lyst å arbeide med fornybar energi og bærekraftige løsninger, er dette muligheten for deg.

For nærmere info; kontakt Tarjei Benum Solvang på tlf. 959 82 694
Søknad og CV, m.m. sendes på epost til: tarjei.solvang@nordlandsnett.no

alternativt;
Nordlandsnett AS, Postboks 1410, 8002 Bodø

Søknadsfrist: 24. april 2020

Sommerjobb undom 2020